Top 5 seriale pandemic de haioase

Too soon cu glumița cu pandemia? Oh well… Să începem:

5. CHEERS (11 sezoane)

Un bar, niște oameni. Mai mult de atât, este o comedie despre viață și cum un bar este mai mult decât o adunătură de bețivi; este un organism viu care te poate ajuta în orice situație, cu prieteni care dau sfaturi, te ascultă și cu care construiești o comunitate. Este disponibil pe Hulu (care, din câte vedem, funcționează în România).

4. FRASIER (11 sezoane)

Într-o măsură, un spin-off din Cheers, dar fără o legătură directă, Frasier este o comedie de zile mari despre minte, psihologi, psihiatri și toți ceilalți oameni din jurul celor doi frați Crane – care, de cele mai multe ori, sunt mai normali decât ei. Frasier este disponibil tot pe Hulu.

3. That 70’s Show (8 sezoane)

Suburbia americană a anilor 70, șase copii care se maturizează încet, într-o lume în schimbare, părinții lor și multe glume despre hippioți și droguri. Fazele sunt de multe ori haioase, serialul e mai mult decât generic și este imposibil să nu te identifici cu vreunul din ei. That 70’s Show e disponibil pe Netflix.

2. Yes, Prime Minister (3 sezoane)

Nu doar guvernanții noștri sunt incompetenți, așa cum arată o comedie absolut britanică despre un premier cam prost (începe să sune cunoscut?), dar care are consilieri pe cât de competenți, pe atât de cinici. Găsiți Yes, Prime Minister pe Britbox.

1. Third Rock from the Sun (6 sezoane)

Cu niște actori excelenți, Third Rock from the Sun este un serial despre extratereștri veniți pe Pământ și care se adaptează, încet, la realitățile noastre. Ajung, din multe puncte de vedere, mai umani decât noi. 3rd Rock from the Sun este disponibil pe Vudu (prin VPN).

Comentează