Netflix and chill the fuck down!

Adevărul este ca oricâte livestream-uri de la Opera Metropolitană din New York, concerte live pe Facebook sau meme-uri cu coronavirus am vedea peste zi, seara punem news-feed-ul Facebook-ului deoparte și petrecem o oră alegând un film din oferta Netflix, înainte să ne mai uitam o dată la un episod din Friends.

Sau vă putem spune noi ce mai e nou pe Netflix în luna martie.

Spencer Confidential – un filmuleț de acțiune cu Marky Mark din categoria „subțire, de vară”, numai bun pentru odihna creierului obosit de starea prelungită de alertă/panică.

Bloodride – un mini-serial scandinav creepy noir, cu umor specific, probabil mai puțin „scary” decât jurnalele de știri de astăzi, despre șase călători dintr-un autobuz ce merge către necunoscut.

Lost Girls – un film inspirat de un caz real al unei mame care își caută cu disperare fiica dispărută, poveste care ne poate aminti și nouă de aproape-uitata tragedie de la Caracal.

The Valhalla Murders – alt serial scandinav creepy noir (pentru ca e o modă), despre un polițistă islandeză și un profiler norvegian în căutarea unui ucigaș în serie. Solar ca epidemia.

Women of the Night – alt serial vag scandi-noir, de data asta despre soția unui politician trasă înapoi în lumea întunecată de unde… ah, deja m-am plictisit de subiectul ăsta!

Caliphate – Suedia e amenințată de un atentat ISIS, însă… Oh, for fuck sake!

Ozark – sezonul 3, pe 27 martie.

Ugly Delicious – Sezonul 2 – David Chang reîncepe călătoriile prin istorie culinară – un substitut luminos pentru absența tragică a lui Anthony Bourdain.

Și, desigur, Pandemic, ca să nu simțiți absența breaking news-ului atât de familiar.

Comentează